L’Audiència de Barcelona admet la intervenció de la forense de part de la defensa de Dani Alves

El fiscal s'havia oposat a que estès present en el reconeixement.
Arxiu

09/05/2023

Moisès Peñalver .- La Audiència Provincial de Barcelona ordena admetre dins del reconeixement de la víctima d’agressió sexual del cas Dani Alves, a una metgessa forense per part de la seva defensa, informa el TSJC. El jutjat d’Instrucció número 15 de Barcelona ja ho havia permès al mes de febrer, però es va presentar un recurs de Reforma per part del Ministeri Fiscal i la part acusatòria, que ara desestima l’Audiència, segons les mateixes fonts.

D’aquesta manera, el perit que defensa els interessos del jugador de fútbol, investigat i empresonat, podrà participar dels anàlisi que es facin a la víctima. “Pudiendo obtener toda la documentación y anotaciones que los forenses tomen en la visita”. Especifica la interlocutòria de l’Audiència que tot i que un metge forense té una presumpció de veracitat i imparcialitat, també és cert que els seus dictàmens poden no ser privilegiats i les seves conclusions poden ser obertament impugnades o contradites per una de les parts.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades