L’OMS decreta la fi de l’emergència internacional per la covid-19 tres anys després

L'organització considera que la malaltia és ara "un problema de salut que no constitueix preocupacions a escala global"

05/05/2023

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha decretat la fi de l’emergència internacional per la covid-19, més de tres anys després -concretament 1.221 dies- que se’n detectessin els primers casos a la ciutat de Wuhan, a la Xina. En un comunicat publicat aquest divendres, l’organització considera que la malaltia continua sent “un problema de salut”, però afegeix que no constitueix “una emergència de salut pública i preocupació internacional”. En aquest sentit, defensa que ara és moment d’una “transició” per tal d’impulsar mecanismes de gestió sanitaris centrats “en el llarg termini”.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

El BOE publica la fi de la mascareta al transport públic

El BOE publica la fi de la mascareta al transport públic

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat aquest dimecres al matí la fi de la mascareta al transport públic. El Consell de Ministres va aprovar la mesura aquest dimarts i la seva aplicació comença aquest dimecres, un cop publicada al butlletí. Tot i la...