El Port de Tarragona presenta la seva aposta ferroviaria a la fira de Munic

05/05/2023

El Port de Tarragona presentarà els seus projectes de present i futur,  entre ells la seva aposta ferroviària i intermodal, a la reconeguda fira internacional ‘Transport Logistic 2023’ a Munic, Alemanya. La fira, es durà a terme del 9 al 12 de maig on el Port participarà amb un estand propi. La trobada és una fira comercial líder mundial en logística, mobilitat, transport intermodal
(TI) i gestió de la cadena de subministrament. L’acció del Port es focalitzarà en el seu gran potencial ferroviari i intermodal, emfasitzant els avantatges de la seva posició estratègica al Corredor del
Mediterrani. Una estratègia desenvolupada mitjançant les sinergies entre la ZAL, la Terminal Intermodal de La Boella i la Terminal Intermodal PortTarragona Guadalajara-Marchamalo.
L’objectiu final, donar a còneixer els serveis, infraestructures i avantatges del Port Tarragona i, aconseguir la captació de nous clients en l’àmbit de la càrrega general i el ferrocarril.

Una delegació de la Direcció de Desenvolupament de Negoci del Port Tarragona viatjarà a Transport Logistic a Múnic per presentar les infraestructures portuàries tarragonines. Transport Logístic actua com a plataforma de negocis i motor de la indústria global de la logística amb més de 2.200 expositors dels principals representants de les empreses del transport, operadors logístics i
empreses de serveis dels sectors marítim, de carretera, ferroviari i aeri de 62 països diferents i rep més de 60.000 visitants. Per aquest motiu, la presència del Port de Tarragona es tradueix en una
gran oportunitat per a presentar als principals operadors logístics els nostres serveis i infraestructures.

Recorregut de Transport Logistic

Transport Logistic és la principal fira internacional de logística, mobilitat, TI i gestió de la cadena de subministrament. Des de 1978, se celebra cada dos anys a Munic. Sent considerada la plataforma líder per a la creació de xarxes internacionals en la indústria de la logística, aquesta fira comercial de quatre dies ofereix productes, sistemes i tecnologies innovadors i un cicle de conferències orientades a experts. La darrera edició presencial de Transport Logistic va ser l’any 2019, ja que, tot i que la trobada se celebra cada dos anys, la situació pandèmica va impedir que se celebrés físicament durant l’any 2021.

Infraestructures i avantatges Port Tarragona

Transport Logistic es converteix en una oportunitat per al Port de Tarragona per promocionar els seus serveis als màxims responsables del transport logístic i donar a conèixer les seves infraestructures i la seva estratègia per un model de transport més sostenible, a través de l’impuls del ferrocarril i la intermodalitat. Port Tarragona explicarà la seva estratègia de futur i les sinèrgies entre les grans infraestructures que està desenvolupant per posicionar-se com a node logístic per a càrrega general amb
connexions ferroviàries amb el centre de la península (Corredor d’Henares) i amb el corredor del
mediterrani cap a Europa i cap el sud de la península.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades