El Jutjat 6 de Tarragona segueix la causa del tiroteig de Salou per dos assassinats després de la mort del ferit crític

L'aixecament del cadàver s'ha fet aquesta matinada, així com el registre de les habitacions d'hotel de les víctimes.
Una de les bales que va impactar en un dels edificis de la zona on es va produir el tiroteig a Salou, on una persona ha mort i una altra ha resultat greument ferida, que després ha mort a l'hospital. / Mar Rovira

04/05/2023

El jutjat d’Instrucció número 6 de Tarragona ha estat informat de la mort de la persona que va quedar ferida molt greu en el tiroteig que es va registrar ahir a la nit a Salou, informa el TSJC. Així, són dues les víctimes mortals del fet, que queda judicialment obert per dos delictes d’assassinat. L’aixecament del cadàver al lloc dels fets, s’ha dut a terme aquesta matinada, així com el registre de les habitacions d’hotel que ocupaven les víctimes.

Dos morts a trets a la Plaça de les Palmeres de Salou

https://lactualitat.cat/2023/05/04/actualitzacio-un-mort-i-un-ferit-molt-greu-en-un-tiroteig-al-mig-del-carrer-a-salou/

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades