Demores als trens entre Sant Vicenç de Calders i Calafell per actes vandàlics d’un grup de joves

Renfe denunciarà els danys a combois i instal·lacions als Mossos d'Esquadra

04/05/2023

Els trens de Rodalies que cobreixen el tram entre Sant Vicenç de Calders i Calafell pateixen demores des de les cinc de la tarda d’aquest dijous a causa dels actes vandàlics que un grup de joves perpetren a les vies, segons ha informat Renfe. La companyia detalla que els atacs s’han comès col·locant llosetes de formigó i maons sobre la infraestructura, que han provocat danys en dos trens que s’han hagut d’aturar. Els viatgers afectats han hagut de continuar el trajecte en els combois posteriors. Renfe també denuncia que el grup ha malmès arquetes i canalitzacions de cables de comunicacions en aquest tram, actes que han estat posats en coneixement dels Mossos d’Esquadra.

Renfe informa que els tècnics revisaran els trens que han circulat pel tram per comprovar que no hagin sofert avaries, i anuncia que denunciarà danys materials en dos combois i retards intencionats davant dels Mossos.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades