Actualització: Un mort i un ferit molt greu en un tiroteig al mig del carrer a Salou

Tot i que en un principi es va considerar que hi havia dues víctimes mortals, una d'elles va ser traslladada a un centre hospitalari amb vida, tot i en estat crític

04/05/2023

Una persona ha mort i una altra ha resultat greument ferida en un tiroteig al mig del carrer que va tenir lloc sobre dos quarts de deu de la nit d’ahir, dimecres, a Salou, a la zona de la plaça de les Palmeres, informen els Mossos d’Esquadra. Un home de 24 anys va ser detingut en relació al cas. L’arrest va tenir lloc pels volts de les onze a área de servei del Mèdol, al punt quilomètric 237 de l’AP-7 a Tarragona, després que el vehicle fugís del lloc on s’havia produït l’agressió amb arma de foc.

Els presumptes autors del crim van fugir a bord d’un automòbil amb matrícula francesa que la policia va interceptar a les 23:10 de la nit a l’àrea de servei del Mèdol, a l’AP-7. Els Mossos van detenir un home de 24 anys, que seria de orígen estranger, per la seva presumpta relació amb els fets. A banda, va posar en marxa un dispositiu de recerca, que encara es manté actiu, per localitzar dos possibles implicats més.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona investiga els fets en què els dos homes haurien rebut l’impacte de diversos trets per part d’uns desconeguts a Salou. Un d’ells va morir, però la segona víctima del tiroteig va ingressar en estat molt greu en un centre hospitalari.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades