L’Ajuntament de Tarragona adjudica la instal·lació de 28 càmeres de videovigilància a la Part Alta

Es posaran càmeres a la Rambla Vella, la plaça de la Font o el Fòrum, entre altres espais
Imatge d'arxiu d'una càmera de seguretat d'Ulldecona. / Jordi Marsal

03/05/2023

L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat la contractació per al subministrament i instal·lació de 28 càmeres de videovigilància a la Part Alta per part de l’empresa Alphanet Security Sistems SL en ambdós lots a concurs. D’una banda, pel que fa al lot 1 com a subministrament i implantació de sistemes de videovigilància per un import de 47.516,70 euros i al lot 2 per un import de 72.272,87 euros per al sistema de gestió, gravació i analítica de vídeo en xarxa amb la Guàrdia Urbana. Algunes de les ubicacions seran la plaça del Pallol, la baixada del Roser, parc del Miracle, la Rambla Vella, el Passeig de Sant Antoni o les places de la Font, Fòrum, de la Pagesia i Rei, entre altres espais.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades