Dos morts a trets a la Plaça de les Palmeres de Salou

Tres encaputxats han disparat contra les victimes i s'ha detingut a un dels presumptes autors, segons CCMA.

03/05/2023

Dues persones han resultat mortes al ser tirotejades a la plaça de les Palmeres de Salou per uns desconeguts que s’han donat després a la fugida en un vehicle. Segons alguns testimonis presencials, al voltant de les 22.30 hores tres encaputxats han baixat d’un vehicle i han disparat contra els ocupants d’un altre automòbil i s’han fugit. Com a conseqüència dels trets han resultat morts els dos ocupants del vehicle tirotejat.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Salou han muntat un dispositiu per localitzar el vehicle en què viatjaven els autors dels trets, segons sembla amb matrícula francesa, que ha estat interceptat després a l’àrea del Mèdol de l’autopista AP- 7. El conductor del vehicle, un Renault Captur, en què han estat trobades diverses armes curtres i llargues, entre elles una granada, ha pogut ser detingut mentre que el dispositiu policial intenta localitzar i detenir els altres ocupants, que s’han fugit a peu.

El tiroteig mortal podria estar relacionat amb bandes dedicades al tràfic de drogues, segons alguns mitjans.

Es dona la circumstància que un grup d’encaputxats havien atracat una casa a Figuerola del Camp i Alcover en les últimes hores i la policia autonómica es trobava a la recerca d’uns quatre delinqüents.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades