Un cotxe s’accidenta a la C-32 a Calella, una roda surt disparada i mata la copilot d’un altre turisme

Ja són 53 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a les carreteres, sis en aquest pont de l'1 de maig
arxiu

01/05/2023

Un cotxe s’ha accidentat aquest dilluns a la tarda a la C-32 a Calella (Maresme), una de les rodes ha sortit disparada i ha impactat de ple contra un altre turisme que circulava en sentit contrari. Ha matat la copilot d’aquest segon vehicle i ha deixat dos ferits menys greus, que han estat traslladats a l’hospital de Mataró i a Can Ruti, segons ha confirmat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 18.48 hores al quilòmetre 120 de la C-32, entre Calella i Sant Pol de Mar, segons detalla el Servei Català de Trànsit (SCT). Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

La C-32 ha quedat parcialment tallada amb només un carril obert per sentit de circulació, cosa que ha provocat uns tres quilòmetres de retenció a la zona. Ja són 53 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, sis en aquest pont de l’1 de maig.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades