Els Mossos detenen el presumpte autor de l’assassinat del jove de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà

Els agents l'han pogut arrestar "sense cap acte de violència" i l'han traslladat a comissaria
El GEI dels Mossos d'Esquadra a Sant Hipòlit de Voltregà / CME

01/05/2023

Mar Martí / Sant Hipòlit de Voltregà – Els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte autor de l’assassinat d’un jove de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà (Osona). Segons ha confirmat el cos policial, la detenció s’ha produït “sense cap acte de violència” i l’arrestat es dirigeix cap a la comissaria. Els Mossos han desplegat un ampli dispositiu des de primera hora del matí amb un helicòpter i drons per intentar localitzar al presumpte assassí, un veí del municipi de 40 anys, segons ha avançat la periodista Anna Punsí. L’alcalde de Sant Hipòlit, Gerard Sancho, ha dit que en les properes hores decidiran si decreten algun dia de dol al municipi i no ha volgut avançar res de la investigació: “La deixem en mans dels Mossos”.

Assassinat a trets un noi de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà

 

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades