Assassinat a trets un noi de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà

Els Mossos busquen el presumpte autor del crim, que ha fugit

01/05/2023

Un noi de 15 anys ha estat assassinat aquesta matinada a Sant Hipòlit de Voltregà, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i han confirmat fonts dels Mossos a l’ACN. Els Mossos d’Esquadra busquen el presumpte autor del crim, que ha fugit pels bosc. La víctima ha estat localitzada ferit de mort enmig d’un carrer del municipi. Segons les primeres informacions, el tiroteig ha estat durant una baralla. Els Mossos han activat el GEI, l’helicòpter i els drons per detenir l’autor dels fets. Segons informen els Mossos en un comunicat, han rebut l’avís cap a les cinc de la matinada alertant que hi havia una persona ferida al carrer.

Fins al lloc, s’hi han traslladat patrulles policials i els serveis sanitaris, que han localitzat el jove malferit. No han pogut fer res per salvar-li la vida i ha acabat morint.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la regió policial Central ha obert una investigació per la mort violenta del menor.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...