Mor un ciclista atropellat a la C-242 per un conductor ebri que ha fugit, a Cornudella de Montsant

Els Mossos han pogut detenir al presumpte causant de l'accident, que no disposava de carnet de conduir.
CCMC

29/04/2023

Un ciclista ha mort atropellat aquest dissabte a la carretera C-242 al seu pas per Cornudella de Montsant (Priorat). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, per causes que s’estan investigant un turisme ha envestit el ciclista al punt 44,4 de la carretera i li ha provocat la mort. El conductor del cotxe ha fugit del lloc dels fets però ha acabat detingut pels Mossos d’Esquadra. Els serveis d’emergències han rebut l’avís de l’atropellament a les 16.30 hores i han activat cinc patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El conductor detingut tenía antecedents penals, conduia begut i no disposava de carnet de conduir. Amb aquesta, Catalunya acumula 49 víctimes mortals en accidents de trànsit enguany a la xarxa interurbana.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades