Un conductor que ha fugit d’un control protagonitza una persecució policial amb dos ferits lleus i desperfectes a vehicles al centre de Tarragona

El pressumpte autor continua detingut. El fet s'ha registrat en la cruïlla dels carrers Prat de la Riba i Higini Anglès.
Sis patrulles de la Guàrdia Urbana moments després de detenir al conductor. / MD

29/04/2023

Moisés Peñalver / Tarragona.- Un conductor ha iniciat una fugida aquesta matinada quan ha vist un control d’alcoholèmia que la Guàrdia Urbana havia muntat a la plaça Imperial Tàrraco, confirma Premsa de l’Ajuntament de Tarragona. Com a conseqüència, un mínim de sis patrulles del cos policial de Tarragona ha començat una persecució del vehicle infractor, que ha circulat a gran velocitat pel carrer Prat de la Riba. Arribat a la confluència del carrer Higini Anglés ha protagonitzat un accident. Per aquest últim carrer circulava un taxi, que ha estat envestit pel conductor ebri en la seva fugida. En l’accident s’han registrat ferits, que han quedat atrapats. La conductora i passatgera del taxi han estat traslladades en ambulància a l’hospital Joan XXIII. Bombers de la Generalitat han procedit a excarcerar-les. Dues motocicletes estacionades en la zona han quedat afectades amb danys i retirades per grues.

Diversos vehicles policials han continuat la recerca del conductor pel carrer Ramon i Cajal, fins que l’han interceptat. Anava acompanyat d’una altra persona dins el cotxe.

Després del fet, el carrer ha quedat tallat fins a les 11 del matí, segons els veïns, mentre bombers duia a terme tasques de neteja de la calçada. El conductor detingut ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII, on se li han fet proves d’alcoholèmia en sang, que ha resultat positiva. L’arrestat es trobava en un estat molt alterat i amb símptomes d’embriaguesa, segons fonts de l’actuació. Continua detingut a hores d’ara amb acusacions d’un delicte contra la Seguretat del Trànsit.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades