Els Bombers apaguen dos incendis d’habitatge a Flix i Altafulla sense ferits

Un dels veïns afectats en el foc a la Ribera d'Ebre va rebre atenció mèdica per una crisi d'angoixa
Els Bombers de la Generalitat treballant en l'incendi d'habitatge al carrer de la Barca de Flix / Bombers

29/04/2023

Els Bombers de la Generalitat han apagat en les darreres hores dos incendis d’habitatge a Flix (Ribera d’Ebre) i Altafulla (Tarragonès) sense ferits. L’avís del primer foc es va rebre ahir divendres a les 21.38 hores en una casa unifamiliar al carrer de la Barca de Flix. Les flames afectaven la segona i la tercera planta de l’edifici. Set persones havien sortit prèviament de l’immoble i una va haver de rebre atenció mèdica per una crisi d’angoixa. Cinc dotacions dels Bombers van treballar per sufocar l’incendi. L’avís del segon foc es va rebre a les 22.15 hores en un edifici al carrer dels Boters d’Altafulla. Les flames estaven concentrades a la cuina d’un dels pisos de la segona planta, amb afectació per fum a tota la casa.

Sis dotacions dels Bombers van treballar en les tasques d’extinció i tampoc es va haver de lamentar cap ferit.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...