Els Bombers apaguen dos incendis d’habitatge a Flix i Altafulla sense ferits

Un dels veïns afectats en el foc a la Ribera d'Ebre va rebre atenció mèdica per una crisi d'angoixa
Els Bombers de la Generalitat treballant en l'incendi d'habitatge al carrer de la Barca de Flix / Bombers

29/04/2023

Els Bombers de la Generalitat han apagat en les darreres hores dos incendis d’habitatge a Flix (Ribera d’Ebre) i Altafulla (Tarragonès) sense ferits. L’avís del primer foc es va rebre ahir divendres a les 21.38 hores en una casa unifamiliar al carrer de la Barca de Flix. Les flames afectaven la segona i la tercera planta de l’edifici. Set persones havien sortit prèviament de l’immoble i una va haver de rebre atenció mèdica per una crisi d’angoixa. Cinc dotacions dels Bombers van treballar per sufocar l’incendi. L’avís del segon foc es va rebre a les 22.15 hores en un edifici al carrer dels Boters d’Altafulla. Les flames estaven concentrades a la cuina d’un dels pisos de la segona planta, amb afectació per fum a tota la casa.

Sis dotacions dels Bombers van treballar en les tasques d’extinció i tampoc es va haver de lamentar cap ferit.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor el perruquer Lluís Llongueras als 87 anys

Mor el perruquer Lluís Llongueras als 87 anys

El perruquer Lluís Llongueras i Batlle ha mort als 87 anys, segons ha pogut confirmar l'ACN de fonts del sector. Nascut a Esparreguera el 1936, va tenir un perfil mediàtic marcat per haver pentinat famosos i per les nombroses aparicions televisives durant les dècades...