L’actor Joel Joan tanca la llista de Junts a Altafulla

L'artista té una residència al municipi i hi està molt vinculat
L'actor Joel Joan en una fotografia del film 'Escape Room: La pel·lícula' / Filmax

26/04/2023

L’actor Joel Joan tanca la llista de Junts per Altafulla – Compromís Municipal (CM). L’artista té una forta estima i vinculació amb el municipi del Tarragonès, on té una residència, segons expliquen fonts del partit. Joan és el número 13 de la candidatura de Junts al municipi, on consta com a independent, una llista que encapçalen Maria Eva Martínez, cap de llista, Tomàs Serra, Daninia Martínez o Antoni Capell. Martínez és regidora de Junts a Altafulla després de la renúncia d’Hèctor López Bofill, qui tanca simbòlicament la llista com a últim dels suplents. ERC va perdre el govern municipal el 2022 per una moció de censura que va avalar Junts i que es va presentar després de l’impacte d’un temporal a les platges.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades