L’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona (UB) passa a ser facultat

L'autonomia del centre permetrà incrementar el prestigi professional i la identitat acadèmica de les infermeres
Web Universitat de Barcelona

24/04/2023

L’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona (UB) adquireix des d’ara rang de facultat. Segons explica la UB en un comunicat, l’autonomia del nou centre permetrà incrementar el prestigi professional i la identitat acadèmica de les infermeres i reforçar la imatge de la professió a escala internacional. A la UB, s’hi gradua el 20% del personal infermer de Catalunya, de manera que és la universitat amb el percentatge més alt. El centre ofereix anualment 530 places de nou ingrés d’Infermeria i el total d’estudiants de la nova facultat serà de 2.700, amb 369 membres del personal docent i investigador i 150 membres del personal d’administració i serveis (en alguns casos, compartits amb la Facultat de Medicina). La UB té ara 17 facultats.

A la Facultat d’Infermeria, s’hi impartiran el grau d’Infermeria, tres màsters universitaris (Infermeria de Pràctica Clínica Avançada; Lideratge i Gestió dels Serveis d’Infermeria; i Metodologia de la Recerca Aplicada a les Cures Infermeres) i 14 màsters i postgraus propis, a més del programa de doctorat en Infermeria i Salut (interuniversitari amb la Universitat Rovira i Virgili, coordinat per la UB).

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades