La Rambla Nova de Tarragona bull d’activitat per Sant Jordi amb més de cent parades de llibres, roses i entitats

Joan Noguera, Cristina Fornós i Andreu Carranza despunten com a autors locals més venuts
L'ambient a la Rambla Nova de Tarragona durant la diada de Sant Jordi 2023 / Ariadna Escoda

23/04/2023

Ariadna Escoda/ Tarragona – La Rambla Nova de Tarragona s’ha convertit aquest diumenge en l’epicentre de la diada de Sant Jordi amb 137 parades de llibreries, floristeries i entitats. El bullici de gent a la recerca de la rosa i el llibre ha estat notori al llarg de tot el matí i migdia. En clau local, els llibres més venuts han estat els dels autors Joan Noguera, Cristina Fornós i Andreu Carranza. Segons l’encarregat de la llibreria de La Capona, Oriol Picas, la coincidència de la diada amb un dia festiu ha beneficiat les vendes. “Quan cau en cap de setmana, se sol venir d’un dissabte fort i l’endemà és més fàcil que ens visiti la gent dels pobles i famílies”, ha subratllat. La jornada es clourà al vespre amb l’actuació castellera de les quatre colles de la ciutat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades