Els Mossos investiguen la mort violenta d’una persona a Badalona

El cos ha rebut l'avís d'una baralla i en arribar-hi s'ha trobat un ferit que ha acabat morint
Imatge d'arxiu.

23/04/2023

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’una persona aquest diumenge a la tarda a Badalona (Barcelonès). Segons ha informat el cos, han rebut un avís cap a les 14.45 hores que hi havia una discussió entre dues persones al barri de Sant Antoni de Llefià i, en arribar-hi, han localitzat un ferit de gravetat. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) n’ha certificat la mort poc després.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...