Seat presenta el Cupra Tavascan després d’un trimestre de rècord per la marca ‘premium’ del grup

La firma comercialitzarà el cotxe a partir del 2024 i preveu vendre més de 70.000 unitats cada any
Cupra Tavascan, el nou vehicle esportiu totalment elèctric de la marca. / Maria Asmarat

21/04/2023

Maria Asmarat / Berlín – Seat ha presentat aquest divendres el nou Cupra Tavascan, el primer vehicle esportiu totalment elèctric de la marca. El nou model ofereix una autonomia màxima al voltant dels 550 km i es començarà a comercialitzar el 2024 amb la previsió de vendre més de 70.000 unitats cada any. En l’estrena mundial del nou model, celebrada a Berlín, el president de Seat i Cupra, Wayne Griffiths ha avançat que el primer trimestre del 2023 ha estat rècord per la marca ‘premium’ del grup, amb més de 46.500 vehicles venuts. “Cupra està impulsant la rendibilitat de Seat”, ha dit Griffiths. El Cupra Tavascan s’ha dissenyat i desenvolupat a Catalunya, però es produirà a la Xina.

Griffiths també ha indicat que des del llançament de Cupra, el 2018, la firma ha superat el llindar de més de 300.000 vehicles venuts. “És la marca que més ràpid està creixent a Europea”, ha remarcat el president de l’automobilística.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades