Restablerta la circulació de l’AVE entre Barcelona i Figueres després de detenir un home que ha entrat als túnel de Sants

Els Mossos l'han detingut després d'hora i mitja d'interrupció de la circulació de trens
Imatge d'arxiu de l'AVE a Sants.

20/04/2023

La circulació de l’AVE entre Barcelona i Figueres ha quedat restablerta després que els Mossos d’Esquadra hagin interceptat l’home que es trobava al túnel de l’Estació de Sants, segons han informat fonts policials i d’Adif. A hores d’ara no s’ha confirmat que se l’hagi detingut. Els fets han tingut lloc a les 07.50 hores quan el gestor d’infraestructures ferroviàries ha detectat la presència d’aquesta persona i ha alertat la policia. Han resultat afectats dos combois, un que viatjava en direcció nord i que no ha arribat a sortir de l’estació barcelonina, i un altre que ha quedat aturat a l’estació de Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Protecció Civil ha activat la Prealerta Ferrocat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades