Un policia nacional mor abatut en un tiroteig amb altres agents a una benzinera de Burgos

L'agent abatut estava investigat per Assumptes Interns per un cas de narcotràfic.

19/04/2023

Un policia nacional de 47 anys, investigat per Assumptes Interns i al qual s’havia retirat l’arma, ha mort aquesta matinada en un tiroteig amb agents de la Policia i la Guàrdia Civil que l’aturarien a una gasolinera a Villagonzalo Pedernales, a Burgos. Segons informa la Delegació del Govern de Castella i Lleó, cap a les 04.00 hores, l’agent que va morir en el tiroteig va començar a disparar sobre policies nacionals i Guàrdies Civils que intentaven aturar-lo i, en repel·lir l’atac van arribar amb els seus trets a l’agent que es va havia parapetat darrere del vehicle que conduïa.

Els efectius havien acudit fins a la benzinera del municipi burgalès després que la Guàrdia Civil de Burgos fos alertada per la policia que aquest home armat es dirigia a Burgos per la carretera A-231. El policia mort, natural de Ferrol, i destinat a la comissària de Lonzas (La Corunya), estava immers en una investigació d’Afers Interns per un cas de narcotràfic pel qual havia estat detingut. L’agent estava de baixa psicològica i des d’ahir, havia passat a segona activitat per insuficiència d’aptituds psicofísiques, una situació que estava pendent de notificar. De fet, ahir es va personar a la comissaria gallega on estava destinat per fer un tràmit administratiu en relació amb la seva situació laboral.

Posteriorment, es va dirigir als vestidors on té la taquilla, moment que va aprofitar per sostreure l’arma d’un altre policia forçant l’armari on estava guardada. En adonar-se aquest agent de la sostracció de la seva pistola es va posar en marxa un ampli dispositiu per localitzar-lo, ja que es tenia la certesa que l’ara mort era el responsable del robatori i que havia fugit per carretera en un vehicle.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...