El president de Mercats de Tarragona diu que els Mossos s’han endut documentació de treballs del “mandat anterior”

Nadal assenyala que l'actuació policial respon a la investigació judicial oberta arran d'una querella
El president de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal en una foto d'arxiu. / Neus Bertola

19/04/2023

El president de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha confirmat que aquest dimecres agents dels Mossos d’Esquadra s’han endut set informes relacionats amb contractes i adjudicacions fetes entre el 2013 i finals del 2018 a l’empresa municipal. Nadal ha insistit que es tracta de treballs impulsats en el mandat anterior, “sota una altra gerència i presidència” a l’actual. També ha explicat que l’actuació policial respon a la investigació judicial oberta arran d’una querella presentada per un ciutadà i ha assegurat que sabien que es produiria. “És la conseqüència normal i lògica del resultat i les diligències que s’estan fent pels jutjats”, ha dit.

A més, ha remarcat que tant ell com el gerent de l’empresa municipal van declarar fa un any als jutjats per aquesta qüestió. En aquest sentit, ha manifestat que altres persones de la secretaria o del departament d’intervenció municipal també han declarat en la instrucció del cas. “Tots col·laborem en la mateixa perquè som els primers interessats a què s’aclareixin els fets”, ha afegit.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades