Condemnat a 22 anys i mig de presó l’acusat de calar foc i matar la seva parella a la Bisbal del Penedès

El jutge de l'Audiència de Tarragona imposa una indemnització de més de 250.000 euros per als familiars de la dona morta
Un agent dels Mossos d'Esquadra, així com el magistrat, el secretari i els advocats presents en el judici. / Neus Bertola

17/04/2023

L’Audiència de Tarragona ha condemnat a 22 anys i sis mesos de presó l’home acusat de ruixar amb gasolina la seva parella i calar-li foc a la Bisbal del Penedès (Baix Penedès) l’any 2021, segons ha avançat el Diari de Tarragona. Al febrer d’enguany, el jurat popular va declarar per unanimitat que l’home era culpable d’assassinat. El jutge de la secció quarta l’ha condemnat per un delicte d’assassinat amb acarnissament, amb l’agreujant d’abús d’autoritat i parentesc. També li ha imposat set anys de llibertat vigilada i la prohibició de comunicar-se i acostar-se als familiars de la víctima durant 24 anys. A més, els haurà d’indemnitzar amb 254.000 euros per danys morals.

El fiscal va demanar la mateixa pena imposada mentre que la defensa en va sol·licitar 15 anys de presó. Per la seva banda, el lletrat de l’acusació particular va demanar presó permanent revisable, i alternativament, una pena mínima de 25 anys.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades