El Ministeri de l’Interior detecta i corregeix l’error que va impedir l’enviament massiu d’alertes

Protecció Civil avalua quan podrà tornar a repetir la prova.

13/04/2023

El Ministeri de l’Interior ha fet arribar aquest dijous un informe tècnic a la Direcció General de Protecció Civil en què explica que els responsables tècnics de l’eina d’enviament massiu d’alertes als mòbils de la ciutadania han detectat l’error que ahir va impedir el funcionament correcte de l’aplicació en la prova pilot que la Generalitat va fer al Camp de Tarragona. La prova anava acompanyada d’una enquesta que han respost prop de 7.600 persones, només el 35,46% de les quals va rebre el missatge. El Ministeri de l’Interior assegura a l’informe que “s’ha posat solució a aquest error perquè no es repeteixi”. En aquest sentit, Protecció Civil avalua ara en quin moment pot tornar a repetir la prova, i anuncia que serà les properes setmanes.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...