Els Mossos d’Esquadra investiguen la caiguda d’una menor des d’un vuitè pis a Reus

El cos manté obertes totes les línies d'investigació per esclarir si es tracta d'un succés accidental o intencionat.

11/04/2023

Els Mossos d’Esquadra investiguen la caiguda d’una menor, de setze anys, des d’un vuitè pis, situat al passeig Prim de Reus. L’avís l’han rebut al voltant de les 10.37 d’aquest dimarts. Segons fonts policials consultades per l’ACN, la jove ha sobreviscut perquè ha caigut damunt d’un arbre quan s’ha precipitat al buit. La noia ha patit multitraumatismes i s’ha traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. El cos policial manté obertes totes les hipòtesis per esclarir si es tracta d’un succés accidental o intencionat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades