Flash: Mor l’escriptor Fernando Sánchez Dragó

10/04/2023

El popular escriptor i presentador Fernando Sánchez Dragó ha mort a conseqüència d’un infart, als 86 anys. Va néixer a Madrid el 1936.

AMPLIAREM

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor l’escriptor Antonio Gala

Mor l’escriptor Antonio Gala

L'escriptor Antonio Gala, considerat un dels referents literaris espanyols contemporanis, ha mort avui als 92 anys a Còrdova. El poeta i novel·lista feia anys estava allunyat de la vida pública, dins la seu de la seva fundació, Corpus Christi. Un agreujament de la...

Flash: Mor la cantant Tina Turner als 83 anys

Flash: Mor la cantant Tina Turner als 83 anys

La cantant nord-americana Tina Turner, coneguda com la reina del Rock, ha mort avui als 83 anys a la seva casa de Suïssa, segons informa la premsa britànica. The Telegraph pública que en els últims set anys ha patit càncer i el 2017 va patir un trasplantament de...

Mor l’exministre i exlíder del PPC, Josep Piqué, als 68 anys

Mor l’exministre i exlíder del PPC, Josep Piqué, als 68 anys

L'exministre de diversos governs de José María Aznar, exlíder del PPC i empresari, Josep Piqué, ha mort als 68 anys. Nascut a Vilanova i la Geltrú ha estat president de Vueling i conseller delegat de l'empresa OHL. El 1996 va ser nomenat ministre d'Indústria i dos...