Detingut a Múrcia el presumpte autor de la mort d’un treballador d’un club de tir de Canovelles

L'arrestat va obligar dues dones, a punta de pistola, a traslladar-lo en vehicle fins a la capital murciana

09/04/2023

La Policia Nacional ha detingut a Múrcia el presumpte autor de la mort per arma de foc d’un treballador del Club de Tir Precisió Granollers. L’arrestat té 19 anys i ha obligat dues dones, a punta de pistola, a traslladar-lo en vehicle fins al capital murciana. Allà, ha estat localitzat i arrestat, segons ha informat la Policia Nacional. Segons han indicat fonts policials a l’ACN, la detenció s’ha produït cap a les vuit del matí d’aquest diumenge a l’estació de tren de Múrcia del Carmen. Segons han confirmat fonts del Ministeri de Defensa, és un exmilitar de l’Exèrcit de Terra que va estar poc temps de servei i es va donar de baixa voluntària.

Segons fonts policials, el detingut ha obligat dues dones a traslladar-lo en vehicle des de Catalunya fins a Múrcia a punta de pistola. Un cop hi han arribat, l’home les ha deixat a la zona del centre de la ciutat i l’arrestat s’ha traslladat a l’estació de tren. Les dones han trucat a la policia alertant que l’home estava a Múrcia i els agents han detingut el presumpte autor de la mort del treballador del club de tir a l’estació cap a les vuit del matí.

En el moment de la detenció, l’arrestat duia dues armes de foc carregades de munició i una arma blanca.

L’avís del succés es va rebre pels voltants de les 19.30 hores d’aquest dissabte al Club de Tir Precisió Granollers, situat al terme municipal de Canovelles (Vallès Oriental). La víctima va resultar ferida per arma de foc, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el van intentar reanimar, però va acabar morint.

Es tracta d’un home que feia uns quatre anys que treballava com a responsable-instructor del club i que en portava molts més com a soci, segons han explicat a l’ACN fonts del club. A les portes del club de tir, aquest diumenge s’hi han penjat un cartell signat per la junta on s’informa que el local romandrà tancat fins dimecres que ve per la mort del seu encarregat.

El presumpte autor dels fets va fugir del club de tir i finalment ha estat arrestat aquest diumenge a Múrcia per part de la Policia Nacional.

En un comunicat, l’Ajuntament de Canovelles ha lamentat profundament la mort del treballador del club de tir, que segons ha informat el consistori era veí de Granollers. Pel que fa al presumpte autor dels fets, l’Ajuntament assegura que és veí d’un altre municipi del Vallès Oriental, sense concretar-lo.

El consistori ha traslladat el seu consol als familiars i amics de la víctima i ha agraït l’actuació dels cossos de seguretat. També ha assegurat que s’ha posat en contacte amb els familiars de la víctima i amb els responsables del club de tir, i que es va posar a disposició dels Mossos d’Esquadra.

L’Ajuntament s’ha posat a disposició de les autoritats competents per col·laborar en el que sigui necessari i ha ofert els serveis i mitjans municipals a la família de la víctima.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades