Mor d’un tret un home en un club de tir de Canovelles

Els Mossos busquen el presumpte autor dels fets

08/04/2023

Un home ha mort aquest dissabte al vespre després de rebre almenys un tret en un club de tir de Canovelles (Vallès Oriental). Segons un comunicat de premsa de Mossos d’Esquadra, els fets han passat cap a les 19.30 hores. Aquella hora han rebut un avís en el qual s’informava d’un incident en un club de tir, a Canovelles, on un home n’hauria ferit un altre.

Una vegada al lloc, els agents han comprovat que hi havia un home ferit greument per arma de foc. El Sistema d’Emergències Mèdiques ha fet tasques de reanimació, però finalment l’home ha mort. La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets i localitzar el presumpte autor.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades