París prohibirà els patinets elèctrics compartits a partir del setembre després de celebrar una votació amb la població

El referèndum, amb un 8% de participació, convertirà la ciutat en la primera capital europea que vetarà aquests vehicles.

03/04/2023

París prohibirà els patinets elèctrics compartits a la ciutat a partir del pròxim mes de setembre, data en què el contracte dels diferents operadors d’aquests vehicles -Dott, Tier i Lime- expira. “Els parisencs han expressat la seva opinió en contra dels patinets i ens han donat un full de ruta molt clar; respectarem la seva decisió”, ha assenyalat l’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, després de la votació que s’ha celebrat aquest diumenge, on un 90% dels electors ha mostrat el seu rebuig a aquests vehicles. Malgrat la baixa participació en el referèndum -només un 8% de les persones amb dret a vot han acudit a les urnes-, la ciutat es convertirà en la primera capital europea que vetarà els patinets elèctrics compartits.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades