Flash: Dos senderistes de Barcelona perden la vida a la pica de Carlit, als Pirineus francesos

Imatge d'arxiu de la Gendarmerie.

03/04/2023

Dos homes de 54 i 56 anys han perdut la vida a la pica Carlit, als Pirineus Orientals, dins de França. Els cossos han estat rescatats per la Gendarmerie, que els buscava des de dissabte, en què es van perdre dins una tempesta de neu, segons publica Le Figaró. Segons el mateix rotatiu, un helicòpter ha visualitzat els cossos. La tempesta no va permetre que poguessin donar als serveis d’emergència la seva geoposició exacta. Els vents de més de 100 quilòmetres per hora i una temperatura de 25 sota zero van fer impossible sobreviure.

AMPLIAREM

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades