Una persona morta i una ferida greu en l’incendi d’un habitatge a Vilanova i la Geltrú

12 dotacions dels Bombers treballen des de les 7 hores del matí en el foc, que ja està extingit.
Imatge d'arxiu.

02/04/2023

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 07:10 hores en un incendi d’habitatge a Vilanova i la Geltrú (Garraf) en què un home ha perdut la vida i una dona ha resultat ferida amb cremades greus. Tan bon punt han rebut l’avís, els Bombers s’hi han desplaçat amb 12 dotacions terrestres. El foc afectava el menjador d’una casa unifamiliar de planta baixa més 2 ubicada al carrer del Vendrell. A l’interior, s’hi han trobat les dues persones, que són germans i d’edat avançada. Un cop extretes, se les ha traspassat al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’home ja era mort i la dona ha estat immediatament evacuada a la Unitat de Cremats de l’Hospital de la Vall d’Hebron. El foc ja està totalment extingit en aquests moments.

Els Bombers de la Generalitat remullen els punts calents, estan acabant de ventilar la casa i revisen l’estructura de l’edificació per descartar cap tipus d’afectació.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...