Un incendi a prop de l’AP-7 i de les vies del tren a Roda de Berà obliga a confinar tot un carrer d’una urbanització

Almenys 18 dotacions treballen per apagar el foc, que ha obligat a tallar la línia R13 de Rodalies
Foto: Bombers de la Generalitat

02/04/2023

Un incendi forestal a prop de l’autopista AP-7 i de la via del tren a Roda de Berà (Tarragonès) ha obligat a mobilitzar aquest diumenge a la tarda almenys 18 dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres de les quals aèries. Segons ha informat el cos, s’ha demanat el confinament dels veïns més propers a la zona de les flames, ja que hi ha habitatges a l’entorn. Concretament, s’ha confinat el carrer Àries de la localitat, situat a la urbanització Berà Mar.

El flanc dret progressa per l’acció del vent i el cap del foc s’ha aturat a la via del tren, per la qual cosa els Bombers han demanat que es talli la catenària i la circulació de combois per aquest tram, que uneix Lleida i Barcelona per Valls. Protecció Civil ha posat en prealerta el pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat) per la interrupció del servei de la línia regional R13 de Rodalies de Catalunya entre Roda de Berà i Sant Vicenç de Calders.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut com a mínim 202 trucades alertant de l’incendi, del qual s’ha rebut l’alerta a les 17.12 hores. Segons el Servei Català de Trànsit, no hi ha afectació a la circulació per l’AP-7.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...