L’autora del tiroteig on han mort tres nens i tres adults a una escola de Nashville és una dona de 28 anys

27/03/2023

Les autoritats ja han identificat la dona de 28 anys que ha estat assenyalada com la presumpta autora d’un tiroteig amb tres nens i tres adults morts en una escola a Nashville (Tennessee, EUA). ), on ella va ser abatuda pels agents. En una roda de premsa, el cap de la policia de Nashville, John Drake, va precisar, segons informacions preliminars, que l’agressora, de raça blanca i resident a Nashville, podria haver estat en el passat estudiant del col·legi Covenant School, on va tenir lloc l’atac.

La dona va entrar a l’escola per una porta lateral, amb dos rifles d’assalt i una pistola. Els agents van anar al lloc a les 10.30 hora local (15.30 GMT).

El portaveu de la Policia de Nashville, Don Aaron, havia assenyalat en una roda de premsa anterior que la resposta policial va ser “ràpida” i que, després d’accedir a la primera planta de l’escola, els agents van sentir trets provinents de la segona i van decidir pujar-hi .

Allí es van trobar amb l’atacant que estava disparant i dos efectius van obrir foc contra ella.

Aaron va explicar que en un dia normal hi sol haver uns 209 alumnes en aquest centre educatiu, que compta amb més de 40 treballadors.

L’escola on va tenir lloc l’atac és un centre privat que atén alumnes des del preescolar fins al sisè grau, és a dir, uns 11 anys, segons la pàgina web.

Des de començament d’any, s’han reportat almenys 30 incidents amb armes de foc a escoles als Estats Units, que han deixat vuit morts i 23 ferits, d’acord amb dades de l’organització Everytown for Gun Safety

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades