Héctor Gómez i José Manuel Miñones seran els nous ministres d’Indústria i Sanitat en substitució de Maroto i Darias

Sánchez anuncia la remodelació del govern espanyol que es limita a aquests dos canvis per les candidatures al 28-M.
Reunió de l'últim Consell de Ministres de l'any que aprova el tercer paquet anticrisi. / Fernando Calvo

27/03/2023

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dilluns al matí que Héctor Gómez i José Manuel Miñones seran els nous ministres d’Indústria, Comerç i Turisme i de Sanitat, respectivament. Gómez i Miñones substituiran Reyes Maroto i Carolina Darias, que abandonen l’executiu per concórrer a les eleccions del 28-M com a candidates a l’alcaldia de Madrid i Las Palmas. Gómez exportaveu del PSOE al Congrés i, segons ha destacat Sánchez, ja va formar part de l’equip de Maroto com a director general de Turespaña. Pel que fa a Miñones, fins ara era el delegat del govern espanyol a Galícia. Els canvis en l’executiu se circumscriuen a aquestes dues carteres amb els quals s’afrontarà la recta final de la legislatura.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades