Troben el cadàver d’una noia al costat d’una carretera de Móra la Nova

23/03/2023

El cos sense vida d’una dona jove amb signes de violència s’ha trobat en una finca agrícola al costat de la carretera N-420 a Móra la Nova (Ribera d’Ebre). La Divisió d’Investigació Criminal de les Terres de l’Ebre dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació, que es troba sota secret judicial. De moment, la víctima encara no ha estat identificada. L’avís de la troballa l’hauria donat aquest dijous cap un quart de nou del matí un pagès de la població. Immediatament després s’han desplegat a la zona diverses unitats dels Mossos d’Esquadra, entre les quals, la policia científica, que es trobes recollint indicis i dades sobre el terreny. La comitiva judicial s’ha desplaçat també al lloc dels fets i ha certificat la mort violenta.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades