Un camió de gasoil bolca a l’AP-7 a l’Aldea i Protecció Civil activa l’alerta del Transcat per la fuga de producte

El SEM ha traslladat el conductor ferit a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
Un camió bolcat a la sortida 41 de lAP-7 a l'Aldea amb part del gasoil que transportava al terra. / Bombers de la Generalitat

22/03/2023

Un camió carregat amb 32.000 litres de gasoil ha bolcat aquest dimecres a la tarda a l’AP-7, prop de la sortida 41, a l’Aldea (Baix Ebre). Un dels sis compartiments de la cisterna del vehicle on transportava el combustible ha patit una fuita. Protecció Civil ha activat l’alerta del Transcat, el pla especial d’emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya. Quatre dotacions dels Bombers han anat fins al lloc de l’accident i treballen a contenir el producte. Paral·lelament, s’han fet gestions per fer arribar una altra cisterna per fer el transvasament del gasoil. El conductor ferit l’ha traslladat el SEM a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

L’avís de l’accident s’ha rebut al telèfon d’emergències a tres quarts de tres de la tarda. El Servei Català de Trànsit ha informat que està tallada la sortida 41 de l’AP-7 a l’Aldea (connexió amb l’N-340, amb Amposta i la Ràpita), en sentit Castelló.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades