Detingut un segon home en relació amb la persona morta trobada a Valls aquest dimarts a la tarda

El primer arrestat pels Mossos en relació amb el crim passarà a disposició judicials les pròximes hores.
Agents de seguretat ciutadana i d'investigació dels Mossos d'Esquadra fent tasques d'investigació al carrer de l'Església de Valls, on s'ha trobat un home mort amb signes de violència. / Mar Rovira

22/03/2023

Els Mossos d’Esquadra han detingut un segon home en relació amb la persona apareguda morta aquest dimarts a la tarda al nucli antic de Valls. Es tracta d’un home de 30 anys, que ha estat arrestat a la mateixa capital de l’Alt Camp. A la víctima, un home de 45 any amb problemes d’addicció a les drogues, se la buscava des de feia dies i va el seu cos va aparèixer als baixos d’un bloc del carrer de l’Església. Els investigadors van verificar que presentava signes de violència. En relació amb aquest crim, els Mossos van detenir ja un primer home aquest mateix dimarts a la tarda. Està previst que passi a disposició judicial durant les pròximes hores.

Un detingut en relació a la troballa d’un mort amb signes de violència a Valls

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades