Un detingut en relació a la troballa d’un mort amb signes de violència a Valls

Els cos ha aparegut als baixos d'un bloc del carrer de l'Església.
Agents de seguretat ciutadana i d'investigació dels Mossos d'Esquadra fent tasques d'investigació al carrer de l'Església de Valls, on s'ha trobat un home mort amb signes de violència. / Mar Rovira

21/03/2023

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 23 anys aquest dimarts al vespre en relació amb el mort amb signes de violència que s’ha trobat unes hores abans en uns baixos d’un bloc del carrer de l’Església de Valls. La policia ha indicat que la víctima és un home de 45 anys. Cap a un quart de sis de la tarda els Mossos han estat requerits per adreçar-se al domicili. En arribar les primeres dotacions de seguretat ciutadana i d’investigació han verificat la presència del cos i els indicis de criminalitat. Els agents han preservat l’escena del crim i han iniciat les primeres gestions d’investigació, que han derivat en la detenció de l’individu, presumptament relacionat amb els fets.

La víctima tenia problemes de drogoaddicció i se la buscava feia dies. Sembla que també podria tenir algun vincle amb el tràfic de drogues. Efectius de la Guàrdia Urbana de Valls han trobat el cos a l’habitatge, en un carrer on hi ha diversos pisos ocupats. El cos de seguretat local, al costat dels Mossos d’Esquadra, han tallat l’accés al carrer per facilitar la tasca dels investigadors.

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona ha obert una investigació per esclarir els fets. El cos ha estat retirat pels serveis funeraris cap a les nou de la nit.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades