Volkswagen presenta el model de cotxe elèctric per menys de 25.000 euros

Es fabricarà a l'Estat a partir del 2005.

16/03/2023

Volskwagen ha presentat el ID.2all, el nou model de cotxe elèctric assequible que preveu fabricar a l’Estat a partir del 2025. De fet, tot apunta que la planta del grup de Martorell podria ser un dels centres, tot i que no està confirmat oficialment. En un comunicat, la marca ha detallat que el vehicle es vendrà per menys de 25.000 euros. El prototip mesura 4,05 metres de llarg, té tracció davantera, preveu tenir una autonomia de 450 quilòmetres i la bateria es podrà recarregar del 10 al 80% en tan sols 20 minuts. En una presentació celebrada a Alemanya, Volkswagen ha detallat que l’objectiu és que el vehicle estigui al mercat el 2026. La marca també treballa en un vehicle elèctric assequible que costi menys de 20.000 euros.

El conseller delegat de Cupra, Wayne Griffits, ha apuntat en alguna ocasió la possibilitat que el cotxe elèctric petit de Volkswagen es fabriqui a la planta de Martorell. En el quart aniversari de Cupra, el febrer passat, Griffiths va assegurar que el centre del Baix Llobrgat “estava bastant ocupat” amb la fabricació del nou cotxe elèctric petit del grup. Ara bé, va remarcar que depenia dels ajuts del PERTE del vehicle elèctric.

Després de tot, malgrat que el grup ha estat un dels beneficiaris del PERTE, encara no ha confirmat oficialment que la producció es farà a Martorell.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades