Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Albinyana

16/03/2023

Una dona ha perdut la vida aquest matí en l’incendi d’un habitatge unifamiliar situat al número 37 del carrer d’Olesa, a Albinyana (Baix Penedès), segons informen Bombers de la Generalitat.

L’avís, rebut a les 07.24 hores del matí, alertava d’un incendi amb almenys una persona atrapada a l’interior de l’habitatge. Immediatament s’han activat 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat (tres vehicles d’aigua, dues de comandament i una autoescala automàtica) que, en arribar a lloc, han pogut confirmar que hi havia foc desenvolupat i han evacuat una dona amb cremades importants.

Els Bombers han continuat la recerca de víctimes i l’extinció de l’incendi de l’habitatge, que presentava molta temperatura, i han localitzat a l’interior de la casa una segona persona per la qual el personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no ha pogut fer res per salvar-li la vida i n’ha certificat la mort. Els Bombers han extingit el foc a les 7.54 hores. El SEM ha atès una tercera persona amb cremades lleus a les mans que intentava treure les víctimes de dins de l’habitatge abans de l’arribada dels Bombers.

Un cop extingit el foc, els Bombers han ventilat el fum i han revisat els danys a l’edifici, el qual era una casa unifamiliar només de planta baixa. En aquest incendi, el SEM ha enviat 5 unitats, a més de l’helicòpter medicalitzat i els Mossos d’Esquadra han activat un total de 7 patrulles. La unitat d’investigació s’ha fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació del sinistre per esclarir les causes de l’incendi.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Un home mor en l’incendi d’un habitatge del Vendrell

Un home mor en l’incendi d’un habitatge del Vendrell

Un home de 92 anys ha mort aquesta matinada en l’incendi d’un habitatge del Vendrell (Baix Penedès). Els Bombers van rebre l’avís al voltant de les 12 de la nit. Aquest alertava d’una explosió a la primera planta d’un edifici situat al número 7 del carrer Jaume Marcé...