Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Albinyana

16/03/2023

Una dona ha perdut la vida aquest matí en l’incendi d’un habitatge unifamiliar situat al número 37 del carrer d’Olesa, a Albinyana (Baix Penedès), segons informen Bombers de la Generalitat.

L’avís, rebut a les 07.24 hores del matí, alertava d’un incendi amb almenys una persona atrapada a l’interior de l’habitatge. Immediatament s’han activat 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat (tres vehicles d’aigua, dues de comandament i una autoescala automàtica) que, en arribar a lloc, han pogut confirmar que hi havia foc desenvolupat i han evacuat una dona amb cremades importants.

Els Bombers han continuat la recerca de víctimes i l’extinció de l’incendi de l’habitatge, que presentava molta temperatura, i han localitzat a l’interior de la casa una segona persona per la qual el personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no ha pogut fer res per salvar-li la vida i n’ha certificat la mort. Els Bombers han extingit el foc a les 7.54 hores. El SEM ha atès una tercera persona amb cremades lleus a les mans que intentava treure les víctimes de dins de l’habitatge abans de l’arribada dels Bombers.

Un cop extingit el foc, els Bombers han ventilat el fum i han revisat els danys a l’edifici, el qual era una casa unifamiliar només de planta baixa. En aquest incendi, el SEM ha enviat 5 unitats, a més de l’helicòpter medicalitzat i els Mossos d’Esquadra han activat un total de 7 patrulles. La unitat d’investigació s’ha fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació del sinistre per esclarir les causes de l’incendi.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades