Moren tres persones en un una col·lisió entre un totterreny i un camió a la Fuliola

Dues de les víctimes són del País Basc i la tercera era un jove de 28 anys veí de Castellserà.
Encreuament de la C-53 a la Fuliola on s'ha produït un accident entre un totterreny i un camió en què han mort tres dels passatgers del vehicle. / Anna Berga

10/03/2023

Tres persones han mort en un accident de trànsit a la C-53 a la Fuliola (Urgell) aquest divendres a la matinada. Segons informa el Servei Català de Trànsit, per causes que s’estan investigant s’ha produït una col·lisió per envestida entre un totterreny i un camió. A conseqüència del xoc, han mort els tres ocupants del totterreny. L’accident ha tingut lloc a l’altura del quilòmetre 129 de la C-53 en sentit Balaguer i els Mossos han rebut l’avís a la 01.59. Les persones que han mort són el conductor del totterreny, de 42 anys; el passatger davanter, de 28 anys, i el passatger posterior, de 45 anys. Aquest últim i el conductor eren del País Basc, mentre que el davanter era veí de Castellserà (Urgell). El camioner ha resultat il·lès.

S’han activat vuit patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquestes víctimes, són 29 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit aquest any a les carreteres catalanes.

L’alcalde de Castellserà: “És un punt conflictiu i és prioritari alguna actuació”

L’alcalde de Castellserà, Marcel Pujol, ha lamentat l’accident mortal i la pèrdua que suposa per un poble petit com el seu on pràcticament tots els veïns es coneixen. En aquest sentit, ha remarcat que el punt on ha tingut lloc és “conflictiu” i just la setmana passada es va reunir amb el secretari de Mobilitat per la possibilitat de construir-hi una rotonda. Tant en aquest encreuament que porta cap a Ivars d’Urgell com més endavant en direcció a Balaguer, a l’alçada de la L-3331 que porta a Penelles.

Segons Pujol, és una “actuació prioritària” que ha de passar per davant d’altres actuacions previstes a la zona. L’alcalde ha recordat que no és el primer accident mortal que hi ha en aquest encreuament ni tampoc al de Penelles. Per la via hi passen molts vehicles, sobretot en cap de setmana, i també vehicles pesats, i per això, Pujol diu que caldria mirar de “minimitzar riscos”.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades