Un home mor en l’incendi d’un habitatge del Vendrell

La resta de veïns de l’edifici van haver d'abandonar l'edifici mentre els Bombers revisaven els danys.
Imatge d'arxiu.

09/03/2023

Un home de 92 anys ha mort aquesta matinada en l’incendi d’un habitatge del Vendrell (Baix Penedès). Els Bombers van rebre l’avís al voltant de les 12 de la nit. Aquest alertava d’una explosió a la primera planta d’un edifici situat al número 7 del carrer Jaume Marcé Diu. Immediatament, el cos va activar tres vehicles d’aigua, un de comandament i una autoescala. En arribar al lloc hi havia molt fum, i després d’iniciar les tasques d’extinció i recerca, van acabar localitzant la víctima sense vida al menjador. El personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que s’havia mobilitzat amb quatre unitats, en va confirmat la mort.

Passada la mitjanit, els efectius van donar per apagat l’incendi. Posteriorment, van ventilar el fum i van revisar els danys a l’edifici. Les vuit persones de la resta de pisos no van poder passar la nit a casa seva i van ser reallotjades a través de la Policia Local. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació del sinistre per esclarir les causes de l’incendi.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades