Els trens Avlo faran parada a totes les estacions, mentre que l’AVE es reservarà pels trajectes directes

Renfe vol fer la competència als serveis d'Ouigo i Iryo i augmentarà també les freqüències dels viatges.

08/03/2023

Els trens Avlo faran parada a totes les estacions, mentre que els AVE es reservaran per trajectes directes –sense parades intermèdies o aturant-se només en les ciutats més importants-. Així ho ha anunciat el nou president de Renfe, Raül Blanco, en declaracions a ‘El País’, on ha detallat que l’objectiu és augmentar la competència amb els serveis de Ouigo i Iryo, que han entrat recentment al mercat. Els canvis suposaran, per exemple, que en el corredor Barcelona – Madrid, els Avlo facin parada a Tarragona, Lleida, Saragossa, Calatayud i Guadalajara; mentre que els AVE tan sols s’aturaran a Saragossa. Això suposarà que els AVE faran els trajectes en menys temps. Es desconeix quan entraran en vigor els canvis.

Renfe ha puntualitzat que els canvis en cap cas suposaran la reducció de freqüències d’AVE, que es mantindran. La nova estragègia implicarà, per tant, augmentar les freqüències d’Avlo.

Blanco també ha avançat que l’objectiu és introduir el servei Avlo (la línia d’alta velocitat de baix cost de Renfe) a tots els corredors on opera actualment l’AVE.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades