Detinguts tres homes per segrestar, amenaçar i robar un home a Lleida

La víctima va poder escapar de la furgoneta on l'havien obligat a pujar i un veí va alertar la policia.
Comissaria de la Guardia Urbana de Lleida. / Foto: Laura Cortés

08/03/2023

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dimarts tres homes d’entre 31 i 36 anys per segrestar, amenaçar i robar un altre home a Lleida. L’avís es va rebre a tres quarts de deu de la nit, quan un ciutadà va alertar que acabava de veure un home sortint corrents d’una furgoneta, perseguit per dos homes, i que s’amagava dins d’un bar a l’avinguda Garrigues. En arribar, la víctima va explicar als agents que mentre estava per la zona de l’estació de trens, se li van acostar tres individus i el van obligar a pujar a una furgoneta. Segons l’atestat policial, un cop a dins, el van amenaçar de mort i li van robar 500 euros i el telèfon mòbil. L’home havia aconseguit escapar en un descuit dels segrestadors i es va refugiar dins del bar.

Amb la descripció de vehicle, la Guàrdia Urbana va localitzar la furgoneta circulant per l’avinguda Garrigues i va comprovar que a dins hi havia tres homes que coincidien amb la descripció que els havia facilitat la víctima. També van trobar a la butxaca d’un d’ells el mòbil i els 500 euros robats.

A més de detenir-los a tots tres acusats dels delictes de detenció il·legal, robatori amb violència o intimidació i amenaces, els agents van denunciar el conductor per conduir tenint el permís suspès per decisió judicial.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades