Unes 2.000 persones tallen la Diagonal de Barcelona en una manifestació la vigília del 8-M

La mobilització ha baixat pels carrers Entença i Numància cap al barri de Sants.

07/03/2023

Unes 2.000 persones, segons l’Ajuntament, han tallat durant uns minuts l’avinguda Diagonal de Barcelona aquest dimarts al vespre en una manifestació que ha suposat l’avantsala del 8-M a la capital catalana. La mobilització, formada majoritàriament per dones, ha començat cap a dos quarts de vuit davant la parada de metro de Maria Cristina. Al capdavant de la concentració hi havia una pancarta amb el lema ‘La nit és nostra’. Un cop han començat a caminar, els manifestants han baixat pels carrers Entença i Numància cap al barri de Sants, enmig de diverses furgonetes dels Mossos d’Esquadra que custodiaven l’esdeveniment.

Els organitzadors de l’esdeveniment, agrupats en el col·lectiu ‘Se va a armar la gorda’, han definit la mobilització com una “manifiestació d’acció feminista i autònoma per a dones, bolleres i trans, lliure de banderes, partits i sindicats”.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades