Flash: Quinze morts i 39 ferits, balanç provisional d’una explosió en un edifici de Bangla Desh

La xifra de ferits podria superar la centena.

07/03/2023

Almenys quinze persones van morir i 39 més van resultar ferides aquest dimarts en una explosió en un edifici de Bangla Desh sense que es coneguin de moment més detalls sobre les causes del succés, segons les dades facilitades per l’Hospital de Dhaka. Sis dels ferits es troben en estat crític.

L’explosió es va produir al voltant de dos quarts de quatre d’aquesta tarda (hora a Catlaunya) i va afectar un edifici comercial ubicat al centre de Dacca. S’ha iniciat una investigació per aclarir les causes de l’explosió. La xifra de ferits podria superar la centena, segons mitjans locals, que van reportar que un gran nombre de persones s’havien congregat a les portes de l’Hospital Universitari per donar sang.

AMPLIAREM

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...