Detingut el pilot d’un helicòpter de la DGT accidentat per positiu en drogues

L'aparell ha hagut de fer un aterratge d'emergència i va caure a prop de la carretera M-512. Els ocupants van patir ferides lleus.

06/03/2023

La Guàrdia Civil ha detingut el pilot d’un helicòpter de la Direcció General de Trànsit (DGT) que s’ha accidentat en fer un aterratge d’emergència aquest diumenge a la localitat madrilenya de Robledo de Chavela, en donar positiu en cocaïna i amfetamines. Al pilot se li atribueix un delicte contra la seguretat aèria.

El succés va tenir lloc passades diumenge a les 11.00 hores, quan un Europter 355N de la DGT va caure a l’alçada del quilòmetre 2 de la carretera M-512. A bord de l’aeronau viatjaven el pilot i un funcionari de Trànsit, que van resultar ferits lleus després de l’aterratge d’emergència. Cap dels dos tripulants pertany a la Guàrdia Civil, els agents dels quals precisament van ser els encarregats de fer les proves d’alcoholèmia i drogues al pilot i d’arrestar-lo en resultar positives.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades