Detingut el pilot d’un helicòpter de la DGT accidentat per positiu en drogues

L'aparell ha hagut de fer un aterratge d'emergència i va caure a prop de la carretera M-512. Els ocupants van patir ferides lleus.

06/03/2023

La Guàrdia Civil ha detingut el pilot d’un helicòpter de la Direcció General de Trànsit (DGT) que s’ha accidentat en fer un aterratge d’emergència aquest diumenge a la localitat madrilenya de Robledo de Chavela, en donar positiu en cocaïna i amfetamines. Al pilot se li atribueix un delicte contra la seguretat aèria.

El succés va tenir lloc passades diumenge a les 11.00 hores, quan un Europter 355N de la DGT va caure a l’alçada del quilòmetre 2 de la carretera M-512. A bord de l’aeronau viatjaven el pilot i un funcionari de Trànsit, que van resultar ferits lleus després de l’aterratge d’emergència. Cap dels dos tripulants pertany a la Guàrdia Civil, els agents dels quals precisament van ser els encarregats de fer les proves d’alcoholèmia i drogues al pilot i d’arrestar-lo en resultar positives.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Troben morta la dona de 53 anys desapareguda dimarts a Esparreguera

Troben morta la dona de 53 anys desapareguda dimarts a Esparreguera

La dona de 53 anys que dimarts va desaparèixer a Esparreguera (Baix Llobregat) ha aparegut morta aquest dissabte. El cos l'ha trobat un grup de voluntaris que participava al dispositiu de recerca. Fonts dels serveis d'emergències consultades per l'Agència Catalana de...