Flash: Tres morts i un crític al Perelló després que un cotxe hagi caigut per un barranc i s’hagi incendiat

Les tres víctimes mortals eren acompanyats i el conductor ha estat traslladat ferit a l'Hospital Vall d'Hebron.

05/03/2023

Tres menors d’edat de Camarles (Baix Ebre) han mort aquest diumenge en un accident de trànsit a la TV-3022 al Perelló, mentre que una quarta persona ha resultat ferida crítica, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. Per causes que s’estan investigant, un cotxe que circulava en sentit nord, cap a Rasquera (Ribera d’Ebre), ha sortit de la via, ha caigut per un barranc i s’ha incendiat. El conductor del vehicle és el que ha resultat ferit crític, que ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís quan faltaven pocs minuts per a les quatre de la tarda. Amb aquestes ja són 24 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit a les carreteres catalanes aquest 2023.

L’accident ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa. Fins al lloc s’hi han desplaçat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter medicalitzat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, s’ha desplaçat fins al Perelló arran del sinistre.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Detenen un conductor després d’atropellar dues persones al Vendrell

Detenen un conductor després d’atropellar dues persones al Vendrell

Un conductor ha estat detingut aquest divendres després d'haver atropellat dues persones al Vendrell (Baix Penedès). Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de tres de la tarda a la carretera C-31. Els Mossos d'Esquadra han estat informats de l'accident i s'han...