Vuit ferits en el xoc entre un tramvia i una ambulància a la Diagonal de Barcelona, a tocar de Glòries

El sinistre ha deixat vuit persones ferides, una de menys greu i set de lleus, segons el SEM.
Foto: Bombers de Barcelona / ACN

04/03/2023

Un tramvia i una ambulància han xocat aquest dissabte al migdia a la cruïlla entre l’avinguda Diagonal i el carrer de Llacuna, a tocar de les Glòries. El sinistre s’ha produït pels voltants de les 13.15 hores just abans de l’estació de Ca l’Aranyó a la línia 4 del Trambesòs. Segons el SEM, la topada ha deixat vuit persones ferides: una de menys greu –evacuada a l’Hospital del Mar- i set de lleus, sis traslladades a centres d’atenció primària i una ‘in situ’ sense trasllat. Es tracta de sis dones i dues homes, entre els quals hi ha el conductor del Trambesòs i els dos ocupants de l’ambulància. El comboi ha descarrilat arran del xoc, s’ha tallat la Diagonal en direcció centre de la ciutat/Glòries i la línia T4 ha quedat afectada.

“Per un accident, la T4 funciona de la parada Estació de Sant Adrià a El Maresme, en ambdós sentits. El servei de la T6 s’amplia de la parada Estació de Sant Adrià a Ciutadella-Vila Olímpica per Gran Via. Disculpeu les molèsties”, ha informat la companyia. Fins al punt del sinistre s’han desplaçat diversos efectius dels Bombers de Barcelona, Guàrdia Urbana i SEM.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades