El president Biden va ser operat d’un càncer de pell fa quinze dies

03/03/2023

Joe Biden, president dels Estats Units,  va ser operat fa quinze dies, el 16 de febrer passat,  d’una lesió de la pell que va resultar ser un carcinoma i que va concloure amb èxit, ha informat avui la Casa Blanca. Segons el comunicat del metge Kevin O´Connor, la intervenció es va produir el dia que Biden tenia reconeixement mèdic. En aquell moment, la Casa Blanca ha dit que el president gaudia de “bona salut” i era “apte” per exercir la seva feina.

El comunicat explica que aquell dia, al centre mèdic militar Walter Reed, se li va extirpar a Biden una “lesió a la pell” que tenia al pit. Es va fer una biòpsia del teixit extirpat i “com s’esperava” contenia cèl·lules de carcinoma

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades